Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni, binalarda nazik bir asayiş özelliğidir ve yangın veya vesair ivedili durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını kurmak midein mutasavvertır. Yangın merdivenleri umumiyetle çelik veya güçlü gibi malzemelerden strüktürlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin kısaca, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile çatı ciğeri veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, doğal kıran ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da bina yüreki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması sağlanabilir.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki can sayısını aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Kapıların nüshası da insanoğluın çokluğuna gereğince olanaklı olduğunca arttırılmalıdır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına muvafık faziletli birinci sınıf ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız bek olduğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı genlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının oylumluliğinden az olmamalıdır.

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdem evladı sağlığını koruyup yangın ve yaman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine demetlı olarak değişmiş olur.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli çok Yangın Kapısı Fiyatları ise buna bağlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte eder arkaışını getirmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page